27972731_1895640717392960_3915091726311878799_n2jpg

Welkom op mijn website! Ik ben Aki, Medisch Pedicure .


De medisch pedicure is breed opgeleid en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Zij kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes,oncologie, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken. De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Voor de volgende behandelingen kan de Medisch pedicure een uitkomst zijn :- Voetverzorging bij uw Diabetische voet- Voetverzorging bij uw reumatische voet- Verwijderen van eelt - Verwijderen van likdoorns en wrat - Nagelbehandelingen voor uw nagels die schimmel of kalk   bevatten of nagels die pijnlijk, blauw of ingegroeid zijn - Adviezen met betrekking tot voetverzorging- Om voetproblemen tijdig op te sporen- Nagelbeugels zetten , gelnagels en acrylnagels ter reparatie en regulatie , antidruk technieken , en orthesiologie. Bij een risico voet behoort een screening en blauwdrukken maken bij eerste behandeling . 

  Ook als u geen voetproblemen heeft, is het een weldaad om uw voeten eens lekker te laten verzorgen en te verwennen, want tenslotte zijn uw voeten de basis. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoek aan de pedicure voor een ontspannende De luxe Pedicure behandeling. Of kiest u voor een Complete Pedicure behandeling met als afsluiting prachtig gelakte nagels met gel nagellak. Uw voeten zijn het waard!  Pedicure Praktijk De Waal staat voor: professionaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht! 


ACCREDITATIEPUNTEN

We zijn verplicht om accreditatiepunten behalen. Dit houdt in dat de medisch pedicure verschillende seminars, congressen en workshops kan volgen, waaraan punten zullen worden toegekend,

Het op peil houden en blijven, wordt getoetst aan de hand van het accredatiepunt (APS). Het APS is onderdeel van het KRP. Met het APS wordt kennis en kunde met betrekking tot de ontwikkelingen op het voetverzorging gebied door de pedicure geborgd.

             

 

  • KVK: 71142290                                                                                                                    
  • KRP: 16047 (kwaliteit registratie voor pedicure)                            
  • AGB Code: 96101157                                                                                     
    Met de AGB-code als unieke sleutel vormt het AGB-register hét identificerende register in de zorg.                                                                                                                
Ds.J.A. Visserstraat 51      2995Ak Heerjansdam
 
tel: 06-8766 7226 / 078-785 1769