Ben je het ook zat dat je elke dag je benen moet scheren? Probeer dan iets anders en laat het scheermes links liggen! 

Krijg je ook al Starships van Nicki Minaj in je hoofd als je het zonnetje ziet? Let's go to the beach, each, let's go get away... Na lang wachten kan je eindelijk weer naar buiten zonder een panty aan te trekken. De zomer is (bijna) hier! Kom maar door met alle korte rokjes, shorts en zwierige jurkjes. Maar voordat het zover is willen veel meiden zich eerst ontharen. Bij blote benen-weer hoort voor hen een glad geschoren huid die zacht aanvoelt en goed gehydrateerd is. Maar behoor jij ook tot de groep die het vervelend vindt dat je iedere dag weer met een scheermesje in de weer bent omdat je stoppeltjes voelt? Logisch. Ondanks dat er veel redenen zijn waarom scheren snel en handig is, raden wij toch aan om waxen te proberen. 
En dit is waarom...

  Lichaamshaar blijft lang(er) weg
De eerste reden is voor velen genoeg om zichzelf te laten waxen, want het haar blijft door het waxen langer weg, tot over drie weken! En hoe vaker je waxt, hoe langer het haar wegblijft. Dat betekent dat je na een tijdje een maand of langer haarvrij bent.  

Lichaamshaar komt dunner terug
Als je waxt hoef je de stoppels op je benen niet te vergelijken met het aaien van een egel. Haar komt namelijk een stuk dunner terug waardoor het voelt alsof je nog nooit een scheermes over je benen hebt gehaald. Dat is een stuk aangenamer!

  Waxen hoef je niet zelf te doen
Oké, waxen is niet per definitie een pamper moment en het is niet alsof je naar een spa gaat. Maar het voordeel is wel dat je het niet zelf hoeft te doen als je dat niet wil. Je kunt gaan liggen en het werk wordt voor je gedaan! 

Waxen is snel
Zeker wanneer je jezelf laat waxen gaat het in verhouding super snel. Waar je normaal binnen vijf minuten voor één dag glad geschoren bent sta je bij waxen na 20 minuten buiten en hoef je drie weken lang niet naar je lichaamshaar om te kijken. En tijd is kostbaar, of niet? ;-)  

Waxen geeft je een zachte huid
Tijdens het waxen trek je namelijk dode huidcellen mee en verdwijnt het haar met haarzakje en al. Je kunt je dan vast wel voorstellen dat je geen last hebt van harde stoppels, waardoor je huid nog zachter aanvoelt dan normaal!

 Rode bultjes zijn verleden tijd
Ugh, de rode bultjes. Wie krijgt het niet? Vooral de bikinilijn is de plek waar je geteisterd wordt door deze bad boys. Na het waxen is de huid hoogstens rood en iets geïrriteerd, wat vrij snel verdwijnt. Dat betekent dat je 's ochtends zo je bikini aantrekt zonder dat je je zorgen maakt om de bultjes. Ideaal 

Haargroei wordt minder
Haargroei wordt minder? Jazeker! Het is gebleken dat haargroei op lange termijn vermindert als je blijft waxen en niet scheert. Wanneer je tussendoor wel scheert ben je namelijk terug bij af. Het haar krijgt de stompe punt terug en wordt dikker waardoor het proces opnieuw begint. 

 waxen is niet     Chemisch
Tegenwoordig wordt wax zo gemaakt dat het niet chemisch meer is. Dat is fijn als je van natuurlijke producten houdt . Laat je jezelf waxen en twijfel je of de salon natuurlijke wax gebruikt? Zoek het dan op of bel even om het te checken.  

Geen droge en jeukende huid meer
Droog scheren is the worst. Daarna voelt je huid aan als schuurpapier wat nodig toe is aan een goede bodylotion. Daarom moet je eigenlijk altijd een scheergel gebruiken, waarna je huid alsnog droog aan kan voelen. Met waxen heb je hier helemaal geen last van! 

  Waxen is hygiënisch 
Waarschijnlijk is waxen een van de meest hygiënische ontharingsmanieren. Vooral als je naar een salon gaat voor je maandelijkse wax sessie! Dubbel dippen met de spatel in de wax is er niet bij en er wordt telkens een nieuwe strip gebruikt om het haar te verwijderen. Hierdoor is de kans op ontstekingen klein.

In onze praktijk we gebruiken de producten van Clean + Easy.

69801_1jpg

Clean + Easy® heeft wereldwijd op het gebied van waxen en ontharen een goede reputatie opgebouwd. Het waxen en ontharen met het rolsysteem van Clean + Easy® is alom bekend. De geschiedenis van Clean+Easy® gaat terug naar de jaren ’90. Heeft Clean+Easy de harstypen Naturel en Sensitive . De vernieuwde hars is helder, lichtdoorlatend. De "oude"" harstype is amorf en kristallijn. Bij de "heldere" hars dien je de temperatuur iets lager in te stellen

 De Waxing Spa van Clean + Easy is een compact, modern vormgegeven harsapparaat, dat veilig en efficiënt in het gebruik is, de bijbehorende harsvulling zijn makkelijk hanteerbaar, met de daarop geplaatste roller  snel en nauwkeurig een flinterdun harslaagje aanbrengen, dat vervolgens met behulp van de Clean + Easy harsstrips op een hygiënische manier wordt verwijderd.