Voetbehandeling


Het zenuwstelsel van uw voeten is heel fijn vertakt en staat in verbinding met de rest van het lichaam. Door middel van een ontspannende voetreflex-massage kunt u bepaalde energie-verbindingen, andere lichaamsdelen, organen en klieren in hun functie beïnvloeden en weer in evenwicht brengen. Voetreflex massage kan op bijna iedereen toegepast worden, het heeft te maken met het gezond houden van het lichaam. Doel van deze behandeling kan zijn gelegen in het voorkomen dan wel bestrijden van klachten of symptomen van lichamelijke of geestelijke/emotionele aard. Voeten zijn vaak de meest belaste lichaamsdelen. Ze dragen de hele dag uw gewicht en hoe langer u loopt of staat, hoe vermoeider ze worden. Een zalige voetreflexmassage is daarom een puur genot. Ook mogelijk in combinatie met een voetbehandeling.


Een voetbehandeling is bestemd voor iedereen die goed voor zijn of haar voeten wil zorgen. Niet alleen uw teennagels worden geknipt. Integendeel, een gediplomeerd pedicure verzorgt uw hele voeten. Niet alleen als u last van uw voeten heeft, maar zeer zeker ook om te voorkomen dat u last van uw voeten krijgt. Een voetbehandeling is absoluut pijnloos en mag als prettig en pure ontspanning worden ervaren. Bij periodieke behandeling kan uw pedicure uw voeten goed in de gaten houden en eventuele problemen zo snel mogelijk verhelpen.


Een behandeling bestaat uit:


 • Reinigen van de voet met 70 % alcohol
 • Knippen of vijlen van de nagels
 • Verwijderen van eelt
 • Eventuele problemen verhelpen: likdoorns / ingroeiende nagels / verdikte nagels / kloven
 • Met nattechniek pedicuremotor alles glad afwerken
 • Nagelomgeving reinigen
 • Reinigen van de voet met 70% alcohol
 • Huid terugvetten door creme in te masseren

 1. Hardnekkige eelt €10
 2. Ingegroeide nagel verwijderen vanaf €35
 3. Schimmel/kalknagel behandeling vanaf €30
Een basis pedicure behandeling duurt max. 40 minuten.

Indien er bij de eerste afspraak teveel werk aan de voet blijkt te zijn om in 40 minuten te kunnen behandelen wordt overlegd om het in bijv. 2 behandelingen te doen of u betaalt extra per kwartier.


Luxe Pedicure 45 minuten    €50
basis pedicure en massage of voet pakking